|
|
Постановление Министерства финансов Республики Беларусь от 06.02.2006 N 10 "Об утверждении Инструкции по ведению первичного учета в организациях сахарной промышленности Белорусского государственного концерна пищевой промышленности "Белгоспищепром", форм первичных учетных документов и регистров бухгалтерского учета"(текст документа по состоянию на январь 2010 года. Архив) обновление Стр. 23 ___________________________ (организация) ___________________________ (структурное подразделение) ЖУРНАЛ простоев Начат "__" _________________ 20__ г. Окончен "__" _______________ 20__ г. Первая страница --------+-----T------------+------------------------------------------------+----------¬ ¦ ¦ ¦ ¦ Длительность простоев, ч ¦ ¦ ¦ ¦ ¦Наименование+------------------------------------------------+ ¦ ¦ Дата ¦ ¦оборудования¦ внутрисменные ¦ ¦ ¦простоя¦Смена¦ и причина +--------+------------+------------+-------+-----+Внецеховые¦ ¦ ¦ ¦ простоя ¦плановый¦неудовлетво-¦ плохое ¦прочие ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ремонт ¦ рительный ¦обслуживание¦причины¦всего¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ремонт ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ +-------+-----+------------+--------+------------+------------+-------+-----+----------+ ¦ 1 ¦ 2 ¦ 3 ¦ 4 ¦ 5 ¦ 6 ¦ 7 ¦ 8 ¦ 9 ¦ +-------+-----+------------+--------+------------+------------+-------+-----+----------+ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ Приложение 64 Форма ЗПС-64 Титульный лист ___________________________ (организация) ___________________________ (структурное подразделение) ЖУРНАЛ лаборанта Начат "__" _________________ 20__ г. Окончен "__" _______________ 20__ г. Первая страница РАЗДЕЛ 1 ВРЕМЯ ВАРКИ УТФЕЛЕЙ I продукт ---------------+-----------+---------+------+---------+-----T-----+---T---¬ ¦Номер аппарата¦Номер варей¦ Набор ¦Спуск ¦ Набор ¦Спуск¦Набор¦ ¦ ¦ +--------------+-----------+---------+------+---------+-----+-----+---+---+ ¦ 1 ¦ 2 ¦ 3 ¦ 4 ¦ 5 ¦ 6 ¦ 7 ¦ 8 ¦ 9 ¦ +--------------+-----------+---------+------+---------+-----+-----+---+---+ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ Вторая страница II продукт ---------------+-----------+-------+---------+--------+-----T-----+---T---¬ ¦Номер аппарата¦Номер варей¦ Набор ¦ Спуск ¦ Набор ¦Спуск¦Набор¦ ¦ ¦ +--------------+-----------+-------+---------+--------+-----+-----+---+---+ ¦ 1 ¦ 2 ¦ 3 ¦ 4 ¦ 5 ¦ 6 ¦ 7 ¦ 8 ¦ 9 ¦ +--------------+-----------+-------+---------+--------+-----+-----+---+---+ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ Третья страница III продукт ---------------+-----------+-------+---------+--------+-----T-----+---T---¬ ¦Номер аппарата¦Номер варей¦ Набор ¦ Спуск ¦ Набор ¦Спуск¦Набор¦ ¦ ¦ +--------------+-----------+-------+---------+--------+-----+-----+---+---+ ¦ 1 ¦ 2 ¦ 3 ¦ 4 ¦ 5 ¦ 6 ¦ 7 ¦ 8 ¦ 9 ¦ +--------------+-----------+-------+---------+--------+-----+-----+---+---+ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ РАЗДЕЛ 2 ЦВЕТНОСТИ ---------------------+----------------+----------------+------------------¬ ¦1. Сок I сатурации ¦ ¦ ¦ ¦ +--------------------+----------------+----------------+------------------+ ¦2. Сок III сатурации¦ ¦ ¦ ¦ +--------------------+----------------+----------------+------------------+ ¦3. Сироп ¦ ¦ ¦ ¦ +--------------------+----------------+----------------+------------------+ ¦4. Клеровка ¦ ¦ ¦ ¦ +--------------------+----------------+----------------+------------------+ ¦5. Сироп с клеровкой¦ ¦ ¦ ¦ ¦--------------------+----------------+----------------+------------------- Четвертая страница Смена N _______________ Дата __________________________ ----+----------------------------------+----------------------------------¬ ¦ N ¦ ¦ Часы работы ¦ ¦п/п¦ Наименование +-------T-T-T-T-T-T-T-T-T-T--T--T--+ ¦ ¦ ¦Среднее¦1¦2¦3¦4¦5¦6¦7¦8¦9¦10¦11¦12¦ +---+----------------------------------+-------+-+-+-+-+-+-+-+-+-+--+--+--+ ¦ 1 ¦Диффузионный сок ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ +---+----------------------------------+-------+-+-+-+-+-+-+-+-+-+--+--+--+ ¦ 2 ¦Сок I сатурации ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ +---+----------------------------------+-------+-+-+-+-+-+-+-+-+-+--+--+--+ ¦ 3 ¦Сок II сатурации ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ +---+----------------------------------+-------+-+-+-+-+-+-+-+-+-+--+--+--+ ¦ 4 ¦Сок сульфитированный ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ +---+----------------------------------+-------+-+-+-+-+-+-+-+-+-+--+--+--+ ¦ 5 ¦Сироп ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ +---+----------------------------------+-------+-+-+-+-+-+-+-+-+-+--+--+--+ ¦ 6 ¦Клеровка ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ +---+----------------------------------+-------+-+-+-+-+-+-+-+-+-+--+--+--+ ¦ 7 ¦Сироп с клеровкой ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ +---+----------------------------------+-------+-+-+-+-+-+-+-+-+-+--+--+--+ ¦ 8 ¦Утфель I продукта ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ +---+----------------------------------+-------+-+-+-+-+-+-+-+-+-+--+--+--+ ¦ 9 ¦Межкристальная I продукта ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ +---+----------------------------------+-------+-+-+-+-+-+-+-+-+-+--+--+--+ ¦10 ¦Зеленая патока I продукта ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ +---+----------------------------------+-------+-+-+-+-+-+-+-+-+-+--+--+--+ ¦11 ¦Белая патока I продукта ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ +---+----------------------------------+-------+-+-+-+-+-+-+-+-+-+--+--+--+ ¦12 ¦Утфель II продукта ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ +---+----------------------------------+-------+-+-+-+-+-+-+-+-+-+--+--+--+ ¦13 ¦Межкристальная II продукта ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ +---+----------------------------------+-------+-+-+-+-+-+-+-+-+-+--+--+--+ ¦14 ¦Зеленая патока II продукта ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ +---+----------------------------------+-------+-+-+-+-+-+-+-+-+-+--+--+--+ ¦15 ¦Белая патока II продукта ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ +---+----------------------------------+-------+-+-+-+-+-+-+-+-+-+--+--+--+ ¦16 ¦Утфель III продукта ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ +---+----------------------------------+-------+-+-+-+-+-+-+-+-+-+--+--+--+ ¦17 ¦Межкристальная III продукта ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ +---+----------------------------------+-------+-+-+-+-+-+-+-+-+-+--+--+--+ ¦18 ¦Кормовая патока ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ +---+----------------------------------+-------+-+-+-+-+-+-+-+-+-+--+--+--+ ¦19 ¦Сахар II продукта ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ +---+----------------------------------+-------+-+-+-+-+-+-+-+-+-+--+--+--+ ¦20 ¦Сахар III продукта ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ +---+----------------------------------+-------+-+-+-+-+-+-+-+-+-+--+--+--+ ¦21 ¦Дигестия ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ +---+----------------------------------+-------+-+-+-+-+-+-+-+-+-+--+--+--+ ¦22 ¦Длина стружки ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ +---+----------------------------------+-------+-+-+-+-+-+-+-+-+-+--+--+--+ ¦23 ¦% брака ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ +---+----------------------------------+-------+-+-+-+-+-+-+-+-+-+--+--+--+ ¦24 ¦СО2 ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ +---+----------------------------------+-------+-+-+-+-+-+-+-+-+-+--+--+--+ ¦25 ¦Бриксы с пылеуловителями ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ +---+----------------------------------+-------+-+-+-+-+-+-+-+-+-+--+--+--+ ¦26 ¦РН питат, воды на диффузию ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ +---+----------------------------------+-------+-+-+-+-+-+-+-+-+-+--+--+--+ ¦27 ¦Соли Са в соке в сиропе ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ +---+----------------------------------+-------+-+-+-+-+-+-+-+-+-+--+--+--+ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦---+----------------------------------+-------+-+-+-+-+-+-+-+-+-+--+--+--- Приложение 65 Форма ЗПС-65 Титульный лист ___________________________ (организация) ___________________________ (структурное подразделение) ЖУРНАЛ анализов жома, фильтрации осадков и вод Начат "__" _________________ 20__ г. Окончен "__" _______________ 20__ г. Первая страница Дата "__" ________ 20__ г. Смена N ____ ----+----------------------------------------+----------------------------¬ ¦ N ¦ ¦ Часы работы ¦ ¦п/п¦ Наименование +-T-T-T-T-T-T-T--T--T--T--T--+ ¦ ¦ ¦1¦2¦3¦4¦5¦6¦7¦8 ¦9 ¦10¦11¦12¦ +---+----------------------------------------+-+-+-+-+-+-+-+--+--+--+--+--+ ¦ 1 ¦ 2 ¦3¦4¦5¦6¦7¦8¦9¦10¦11¦12¦13¦14¦ +---+----------------------------------------+-+-+-+-+-+-+-+--+--+--+--+--+ ¦ 1 ¦I колонка ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ +---+----------------------------------------+-+-+-+-+-+-+-+--+--+--+--+--+ ¦ 2 ¦II колонка ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ +---+----------------------------------------+-+-+-+-+-+-+-+--+--+--+--+--+ ¦ 3 ¦III колонка ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ +---+----------------------------------------+-+-+-+-+-+-+-+--+--+--+--+--+ ¦ 4 ¦IV колонка ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ +---+----------------------------------------+-+-+-+-+-+-+-+--+--+--+--+--+ ¦ 5 ¦Транспортномоечная вода ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ +---+----------------------------------------+-+-+-+-+-+-+-+--+--+--+--+--+ ¦ 6 ¦Барометрическая ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ +---+----------------------------------------+-+-+-+-+-+-+-+--+--+--+--+--+ ¦ 7 ¦Аммиачная ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ +---+----------------------------------------+-+-+-+-+-+-+-+--+--+--+--+--+ ¦ 8 ¦Ирригационная ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ +---+----------------------------------------+-+-+-+-+-+-+-+--+--+--+--+--+ ¦ 9 ¦Сточная ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ +---+----------------------------------------+-+-+-+-+-+-+-+--+--+--+--+--+ ¦10 ¦Температура транспортномоечной воды ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ +---+----------------------------------------+-+-+-+-+-+-+-+--+--+--+--+--+ ¦11 ¦Температура барометрической воды ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ +---+----------------------------------------+-+-+-+-+-+-+-+--+--+--+--+--+ ¦12 ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ |
Партнеры
|